Viimeisimmät uutiset

NO NIIN -kiertue ympäri Suomen käynnissä

Ismo Leikola suuntaa Just for Laughs -komediafestivaalille Montrealiin!

Kesäkuulumisia Suomen suvesta ja Amerikan elosta

Suomenkiertue ohi - takaisin Kaliforniaan.

Suomenkiertue kohta puolivälissä

Ismo on NBC's Last Call with Carson Daly

Ismo's Comedy Special Aug-12 8:00pm

ISMO-komediasarjasta toinen tuotantokausi Elisa Viihteeseen

Uusi DVD nyt Ismon kaupassa!

Maailman Hauskin Show -kiertue jatkuu!

Ismo Leikola suuntaa Just for Laughs -komediafestivaalille Montrealiin!

21.07.2017

Suomen kesäkiertueen loputtua koomikkomme maailmalla Ismo Leikola suuntaa esiintymään Montrealiin Just for laughs – komediafestivaaleille 27.-28.7. Kyse on suuresta kunniasta päästä kutsuttuna esiintymään Montrealiin. Just for laughs – festivaali on aloittanut toimintansa jo vuonna 1983 ja on tänä päivänä maailman suurin kansainvälinen komediafestivaali.


Ismo Leikola tullaan näkemään Sugar Sammy's International Gaalassa, minne esiintymään on valittu koomikoita ympäri maailmaa, jotka ovat kotimaassaan jo tähtiä. Mukana Gaalassa Ismon lisäksi ovat Loyiso Gola (Etelä-Afrikka), Urzila Carlson (Uusi-Seelanti), Wil Anderson (Australia), Vir Das (Intia), Daliso Chaponda (Malawi) ja Michael Mittermeier (Saksa). Koomikoille avautuu festivaaleilla erinomainen mahdollisuus tehdä komiikkaansa kansainväliseksi. Yleisön joukossa on tunnetusti runsaasti eri viihdeteollisuuden ammattilaisia, kuten stand upin, television ja festivaalien edustajia, agentteja, managereja ja tuottajia. Ismon esiintyminen Just for laughs – Komediafestivaaleilla tuo takuulla suomalaisen stand upin maailmankartalle kertaheitolla!


Ismo Leikola kiittää jälleen suomalaista yleisöään kesäkiertueen onnistumisesta. Jälleen tuhannet ihmiset ja Ismo nauttivat yhdessä Suomen kesästä. Mies suuntaa nyt ennen Montrealia vielä kohti Islantia, jossa hän esiintyy lauantaina ja sunnuntaina islantilaisen koomikon Ari Eldjárnin kanssa. Suomeen saamme Ismo Leikolan takaisin marraskuussa, jolloin miehen syyskiertue valtaa Suomen Etelästä Pohjoiseen ihka uudella show’lla NO NIIN!


Just for laughs –komediafestivaali: http://www.hahaha.com
Twitter: @justforlaughs
Hashtag (for all platforms): #JFLMTL
Instagram: @justforlaughs
Facebook: Just for Laughs