Viimeisimmät uutiset

NO NIIN -kiertue ympäri Suomen käynnissä

Ismo Leikola suuntaa Just for Laughs -komediafestivaalille Montrealiin!

Kesäkuulumisia Suomen suvesta ja Amerikan elosta

Suomenkiertue ohi - takaisin Kaliforniaan.

Suomenkiertue kohta puolivälissä

Ismo on NBC's Last Call with Carson Daly

Ismo's Comedy Special Aug-12 8:00pm

ISMO-komediasarjasta toinen tuotantokausi Elisa Viihteeseen

Uusi DVD nyt Ismon kaupassa!

Maailman Hauskin Show -kiertue jatkuu!

Kesäkuulumisia Suomen suvesta ja Amerikan elosta

04.07.2017

Elo maailman viihdepääkaupungissa on yltynyt työrintamalla kiireiseksi ja ahkera keikkailu ja uran luominen on saanut nyt kaivatun hengähdystauon Suomessa – jos tiukkaa kiertuetahtia voi hengähdystauoksi kutsua. Ainakin Hollywoodin hektinen elämä ja haasteellisuus vovat hetkeksi vaihtuneet lempeän kesäisen Suomen kiertämiseksi.

Määrätietoinen työskentely Los Angelesissa on alkanut tuottaa tulosta.
-Kulunut talvi oli rankka, mutta hedelmällinen. Tekeminen nousi ihan uudelle tasolle sopivan edustuksen löytämisen myötä. Olen alkanut taas sopeutua uusiin kuvioihin ja oppinut valtavasti uutta. Työn alla on ensimmäinen englanninkielinen julkaisu, eli ”comedy special”, ja TV-puolellakin on projekti vireillä.
Ismoa manageroi nykyään Yhdysvalloissa Arsonhouse, joka luotsaa muun muassa maailmankuulua koomikkoa Gabriel Iglesiasia. Keikkailun laajentamisesta vastaa puolestaan Icon Entertaiment, joka järjestää kiertueita monille koomikkotähdille, kuten Bill Burrille ja Jeff Dunhamille.

Kesäkiertue Suomessa alkoi viime viikolla ja tuvat ovat täyttyneet konserttisaleista tanssilavoihin. Kilometrejä kertyy Helsingistä Rovaniemelle asti. Useimmilla paikkakunnilla päästään nauttimaan viime syksynä ensi-iltansa saaneesta Hyvät Naiset ja Herrat – show’sta. Muutamia erikoisennakko-keikkojakin on luvassa, kun Ismo esittää yleisön edessä ensimmäistä kertaa syksyn uuden shown matksua.

Ismo Leikolan kesäkiertueen liput ovat nyt myynnissä www.lippu.fi, www.ticketmaster.fi ja www.tiketti.fi.